Ukrainian

ADVENTURE

ADVENTURE

Här nedan ser ni våra resor under 2020

MC-Tur genom Polen och Ukraina


Vi åker och ser olika sevärdheter och njuter utav den lokala maten och drycken. Med oss har vi en Svensk guide hela vägen och nere i Ukraina möter en av våra lokala guider oss. 

I resans pris ingår färja Karlskrona-Gdynia tor, del i dubbelrum varje natt, lokala guider i Ukraina och givetvis Svensk guide hela vägen samt entré avgifter till alla sevärdheter. 

Mat och dryck samt bränsle och eventuella vägavgifter/böter står varje MC åkare själv för.

PRIS 10995kr (SMC-medlem 9995kr

Minimum 5 deltagare och Max 10deltagare

Datum 19Juni- 28Juni, 17Juli-25Jul, 14Aug-22Aug, 18Sept-27SeptBra att veta:


Pass- Giltigt Pass är ett måste för att åka in i Ukraina 


Gröntkort- Är ett dokument du får ifrån ditt försäkringbolag, detta     talar om att du har giltig försäkring


Registreringsbevis- de blå SKALL medföras i originalSvenskt Körkort- gäller i Ukraina


För att skynda på inklareringen i Ukraina bör du ha med en kopia på det blå Registreringsbeviset med en kopia av ägarens pass på baksidan.

VIKTIGT!!!

ÄGAREN till motorcykeln MÅSTE vara med i gruppen annars kan man bli stående länge i tullen, och oftast blir det tvärstopp om inte ägaren är med i gruppen. 


Reseförsäkring- är ett måste, dock har de flesta detta i sin hemförsäkring. Ring och kolla så får du ett försäkringsbevis att ta med.
I Ukraina:


Din Svenska mobil fungerar oftast att ringa till och från dock är det VÄLDIGT dyrt. Har du behov av att kunna bli nådd under resan rekommenderar vi dig att låsa upp din mobil för att kunna skaffa ett Vodafon eller Kyivstar sim kort med fri surf (kostar ca 20-25kr för en månad). Sedan ringer du via Viber, Skype eller IM. 


Visa/MasterCard- fungerar på de flesta ställen i stora städer, samt på alla bensinstationer utmed vägarna, i övrigt är det enbart kontanter. Se därför till att ta ut ett par tusen Hryvnia på första bästa bankomat i Ukraina. Det GÅR INTE att växla denna valuta i Sverige.


Maten är alltid god och vällagad, nästan alla rätter innehåller kött i någon form. Vegetarisk mat kan finnas även på landsbygden i form av olika goda sallader dock är den Ukrainska landsbygden inget för veganer då detta är ett hel okänt begrepp för de flesta utanför storstäderna.


Klimatkompensering är heller inget vi

sysslar med istället lägger vi de

pengarn på att sponsra ett barnhem i

Ukraina.

www.barnensambassad.se

MC-Träff i Dubno, UkrainaSista helgen i Maj anordnas MotoFest M-06 i Dubno Denna resa är enbart för den mer äventyrlige MC åkaren. Inkvartering sker i gammal Sovjetisk stil 4pers/ rum och endast kallvatten i duschen. Men Maten, Ölen och den otroligt goda stämningen uppväger många gånger om. 

Goda kunskaper i Engelska alternativt grunder i Ryska språket rekommenders för denna resa

Pris 3995kr

Copyright © All Rights Reserved