Ukrainian

ADVENTURE

RESOR

Ja vad ska vi säga om 2020? 

Det året blev inte som planerat men nu ser vi framåt och planerar inför 2021


Här nedan ser ni våra resor under 2021

Slaget vid Poltava 1709


Följ med oss den 3 Juli 2021


I juli kör vi vår mycket efterfrågade MC resa till Poltava och liksom våra andra resor så kör vi i etapper och stannar för mat o dryck samt sevärdheter utmed vägen. Framme i Poltava besöker vi slagfältet och några av den många museer som finns i staden.

I resans pris ingår färja Karlskrona-Gdynia tor, del i dubbelrum varje natt och frukost på hotellet, lokala guider i Ukraina och givetvis Svensk guide hela vägen samt entré avgifter till alla sevärdheter. 

Mat och dryck samt bränsle och eventuella vägavgifter/böter står varje MC åkare själv för.

PRIS 14995kr (SMC-medlem 13995kr) 

Minimum 5 deltagare och Max 10 deltagare

Datum 3 Juli-16 Juli


3000kr betalas vid bokning och resterande betalas senast 30 dagar före avresa

MC-Tur genom Polen och Ukraina


Vi åker och ser olika sevärdheter och njuter utav den lokala maten och drycken. Med oss har vi en Svensk guide hela vägen och nere i Ukraina möter en av våra lokala guider oss. 

I resans pris ingår färja Karlskrona-Gdynia tor, del i dubbelrum varje natt och frukost på hotellet, lokala guider i Ukraina och givetvis Svensk guide hela vägen samt entré avgifter till alla sevärdheter. 

Mat och dryck samt bränsle och eventuella vägavgifter/böter står varje MC åkare själv för.

PRIS 11995kr (SMC-medlem 10995kr) 

Minimum 5 deltagare och Max 10deltagare

Datum 18Juni- 27Juni, 13Aug-22Aug, 17Sept-26Sept


3000kr betalas vid bokning och resterande betalas senast 30 dagar före avresa


Bra att veta:


Pass- Giltigt Pass är ett måste för att åka in i Ukraina 


Gröntkort- Är ett dokument du får ifrån ditt försäkringbolag, detta     talar om att du har giltig försäkring


Registreringsbevis- de blå SKALL medföras i originalSvenskt Körkort- gäller i Ukraina


För att skynda på inklareringen i Ukraina bör du ha med en kopia på det blå Registreringsbeviset med en kopia av ägarens pass på baksidan.

VIKTIGT!!!

ÄGAREN till motorcykeln MÅSTE vara med i gruppen annars kan man bli stående länge i tullen, och oftast blir det tvärstopp om inte ägaren är med i gruppen. 


Reseförsäkring- är ett måste, dock har de flesta detta i sin hemförsäkring. Ring och kolla så får du ett försäkringsbevis att ta med.
I Ukraina:


Din Svenska mobil fungerar oftast att ringa till och från dock är det VÄLDIGT dyrt. Har du behov av att kunna bli nådd under resan rekommenderar vi dig att låsa upp din mobil för att kunna skaffa ett Vodafon eller Kyivstar sim kort med fri surf (kostar ca 20-25kr för en månad). Sedan ringer du via Viber, Skype eller IM. 


Visa/MasterCard- fungerar på de flesta ställen i stora städer, samt på alla bensinstationer utmed vägarna, i övrigt är det enbart kontanter. Se därför till att ta ut ett par tusen Hryvnia på första bästa bankomat i Ukraina. Det GÅR INTE att växla denna valuta i Sverige.


Maten är alltid god och vällagad, nästan alla rätter innehåller kött i någon form. Vegetarisk mat kan finnas även på landsbygden i form av olika goda sallader dock är den Ukrainska landsbygden inget för veganer då detta är ett hel okänt begrepp för de flesta utanför storstäderna.


Klimatkompensering är heller inget vi

sysslar med istället lägger vi de

pengarn på att sponsra ett barnhem i

Ukraina.

www.barnensambassad.se

MC-Träff i Dubno, UkrainaSista helgen i Maj anordnas MotoFest M-06 i Dubno Denna resa är enbart för den mer äventyrlige MC åkaren. Inkvartering sker i gammal Sovjetisk stil 4pers/ rum eller i eget tält och endast kallvatten i duschen. Men Maten, Ölen och den otroligt goda stämningen uppväger många gånger om. 

Goda kunskaper i Engelska alternativt grunder i Ryska språket rekommenders för denna resa   Obs! EJ guidad tur. Vi finns dock med både ner och på MotoFest 

Datum meddelas senare

Pris 4595kr


2500kr betalas vid bokning och resterande senast 30 dagar före avresaCopyright © All Rights Reserved